Radonsikring til private og erhverv

Vi har mange års erfaring med sikring mod radon til både private og erhvervRadonsikring kan ske på mange måder. Vi hjælper dig til den optimale.

Vi har, med vores samarbejdspartnere, stor erfaring med sikring mod radon og de forskellige muligheder for at reducere niveauet af radon. Vi kan hjælpe med radonspærre, radonsug, tætning og ventilation.

Da vi har mange års erfaring med rådgivning ved vi, at forskellige bygninger har forskellige fordele og ulemper. Derfor kræver de også forskellige løsninger. Som de eneste har vi stor erfaring med samtlige, mulige radon-løsninger.

[row][column size=”1/2″]Derfor vil vi altid anbefale den mest fordelagtige løsning, og samtidig sikre, at den er korrekt dimensioneret. Vi er meget kvalitetsbevidste, og grundet store vareindkøb, kan vi konkurrere med de laveste priser på markedet.

Er du i tvivl om, hvilken radonsikring, der vil være det bedste valg, kommer en af vores specialuddannede medarbejdere meget gerne ud og hjælper med at planlægge den bedst mulige løsning. Læs mere om de mulige løsninger.

Vores ekspert sørger desuden for at indhente et eller flere skriftlige tilbud på de forskellige løsninger fra vores radon-kyndige samarbejdspartnere. Dermed får et godt sammenligningsgrundlag.

Kontakt os på tlf. 31 11 90 00 eller skriv til os på info@agx.dk.[/column][column size=”1/2″][box title=”Få rådgivningen gratis” box_color=”#3f7a04″ title_color=”#ffffff” radius=”5″]Vælger du at gøre brug af et af vores tilbud ved et radon-eftersyn, er rådgivningen gratis. Ellers koster rådgivning 2.900 kroner (kørselstillæg kan forekomme). Ved du allerede nøjagtig hvilken type radonsikring, du har behov for, laver vi selvfølgelig et gratis tilbud.[/box][/column][/row]

Call Now Button