Få et radon-eftersyn af en ekspert

Få et radon-eftersyn af en ekspertVores ekspert kan hjælpe med et radon-eftersyn.

Ønsker du at få fuld klarhed over dine radon-problemer. Så få hjælp af vores ekspert. Kan evt. kombineres med en undersøgelse for problemer med fugtskader og skimmelsvamp.

Har målinger vist, at radonniveauet i din bolig er for højt? Så bør du overveje at få vores ekspert, der er bygningsingeniør med speciale i radon, til at lave et grundigt radon-eftersyn.

Besøget omfatter bl.a.:

  • Vi gennemgår bygningen i forhold til den foretagne radonmåling
  • Vi verificerer at målerne har været placeret korrekt under radonmålingen
  • Vi gennemgår bygningen for eventuelle kilder til indtrængning af radon
  • Vi giver løsninger, inklusive fordele og ulemper, der kan gøres i forhold til boligens konstruktion
  • Vi indhenter et til flere skriftlige tilbud på de forskellige løsninger fra radon-kyndige entreprenører, hvis du ønsker det, så du har et godt sammenligningsgrundlag

Med undersøgelsen får du fuld klarhed over dine radon-problemer. Så ved du, hvad der kan gøres, hvor meget de enkelte tiltag typisk reducerer radonniveauet, og hvad de vil koste.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil lægge ud med de mindre, billige løsninger, eller om du vil opnå den maksimale reduktion med det samme. Vi giver også gerne, i samarbejde med AGX Byg og inkluderet i prisen, tilbud på at udføre radonsikring af din bolig eller virksomhed.

Kender du ikke allerede radonniveauet i din bolig eller virksomhed, kan vi selvfølgelig hjælpe med også at fastslå det. Radonmåling skal dog være foretaget inden rådgivning.

Pris og bestilling
Et radon-eftersyn koster kr. 2.900 (tillæg for kørsel kan forekomme). Du kan bestille et radon-eftersyn ved at kontakte Dit Indeklima på tlf. 31 11 90 00 eller info@agx.dk.
Call Now Button